Polityka Prywatności
≡ Menu

ZADZWOŃ
+48 617 48 17

Rodzaje danych jakie zbieramy

Automatyczne zbieranie danych – Kiedy odwiedzasz naszą stronę internetową automatycznie zbieramy dane związane z Twoją wizytą – np. typ systemu operacyjnego, typ przeglądarki, nazwa domeny, adres IP.

Zbieranie danych podczas kontaktu z COMES – Za każdym razem, kiedy kontaktujesz się z nami poprzez pocztę e-mail, czy też stronę internetową zbieramy Twoje dane osobowe, imię, nazwisko, telefon, adres e-mail.

Zbieranie danych podczas pobierania plików – Także podczas pobierania plików z naszej strony internetowej przekazujesz nam swoje dane osobowe, imię ,nazwisko, telefon, adres e- mail.

Sposoby wykorzystywania Twoich danych przez COMES

Wszystkie dane, które zbieramy, kiedy pobierasz pliki z naszej strony internetowej – wykorzystujemy tylko i wyłącznie do analiz statystycznych oraz personalizacji zawartości naszych stron internetowych.

Jeśli w jakikolwiek sposób wyraziłeś zgodę na otrzymywanie naszego Newslettera – wykorzystamy Twoje dane by Ci go przesłać. Zapytamy Cię, czy chcesz otrzymywać nasz Newsletter podczas rejestracji.

Automatycznie zbierane dane możemy wykorzystać do zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, czy też do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Tego rodzaju dane zbierane są o każdym użytkowniku – automatycznie.

Dane, które zbierzemy podczas Twojej korespondencji z naszym serwisem wykorzystamy wyłącznie do odpowiedzi na Twoje zapytanie.

Podczas kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych – możemy udostępnić Twoje dane pracownikom Inspektoratu. Jest to postępowanie zgodne z ustawą o ochronie danych osobowych.

W razie naruszenia prawa, naruszenia regulaminu naszego serwisu, czy też w przypadku, gdy będą tego wymagały przepisy obowiązującego prawa – możemy udostępnić Twoje dane do wglądu organom wymiaru sprawiedliwości.

Zmieniasz dane? Oto sposób w jaki możesz nas o tym poinformować

Jeśli chcesz usunąć swój adres e-mail z naszego Newslettera – kliknij link zamieszczony w wiadomości przesłanej przez nasz Newsletter. Jeśli natomiast chcesz zmienić swój adres e-mail na nowy – powinieneś usunąć stary adres i ponownie zapisać się do Newslettera z właściwym adresem. Automatycznie zbierane dane nie podlegają zmianie, czy likwidacji.

Jak wykorzystujemy ciasteczka („cookies”)

Strona internetowa COMES może korzystać z ciasteczek służących identyfikacji Twojej przeglądarki podczas wizyty na naszej stronie. Dzięki nim wiemy jaką stronę Ci wyświetlić. Ciasteczka nie są źródłem żadnych danych osobowych.

Jak zabezpieczamy Twoje dane osobowe?

Wszystkie połączenia Twojego komputera z naszym serwerem podczas zbierania informacji z Twoimi danymi osobowymi – są zaszyfrowane, a nasze bazy danych zabezpieczone przed wglądem osób niepożądanych.

Zmiany w naszej polityce prywatności

Mamy prawo do zmiany naszej polityki prywatności poprzez zamieszczenie nowej polityki prywatności na naszej stronie internetowej.

Kontakt z COMES

Firma zbierająca dane: Comes Sokołowscy Sp. J. ul. Kościuszki 128A 26-500 Szydłowiec, woj. Mazowieckie.

Jeśli masz inne pytania, które dotyczą polityki prywatności COMES – skontaktuj się z nami poprzez formularz kontaktowy dostępny na naszej stronie internetowej.

© 2016 Comes Sokołowscy, Place Zabaw, Siłownie Zewnętrzne i Metalowa Galanteria Odlewnicza.
Wszystkie Prawa Zastrzeżone. All rights reserved. Projekt i Realizacja Sintra Consulting.